Doorgaan naar hoofdcontent

Tijd voor een up-date



Het is weer tijd om een update te schrijven op mijn blog. Omdat er wat wedstrijden en tochten in de planning staan, is het weer een mooie aanleiding om iets te schrijven. Een korte terugblik op de start van dit sport jaar is te bevangen in een woord " Egmond". Het lijkt het begin van een soort Egmond verslaving te kunnen worden. De entourage, mensen, publiek en het belangrijkste het parcours. Je kan elk jaar Egmond lopen maar het zal altijd anders zijn. Planning voor de volgende editie van Egmond is op zaterdag de mountainbike strandrace en dan op zondag de Halve Marathon, leuke uitdaging.
 
Verder heb ik lekker doorgelopen in de maand januari en ben uitgekomen op 102,5 km lopen en 15 km mountainbike. De mountainbike is de nieuwste aanschaf om door te kunnen blijven fietsen in de winterperiode en het bevalt goed.

De planning voor dit jaar is al redelijk gemaakt en zal bestaan uit; Bergcross Amersfoort, Mudfunrun in Vathorst samen met Jesse, Beklimmen van de Passo Dello Stelvio Italie en Col du Galibier Frankrijk, het doel daarvan is een keer met de fiets en ook een keer lopen.
Al met al genoeg om jullie mee te laten lezen via deze blog.

Reacties